25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 2 de març de 2016

Primeres xerrades sobre tràmits d’estrangeria i cursos de català al CNL de l’Hospitalet

El CNL de l'Hospitalet, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, ha organitzat les primeres xerrades sobre tràmits d'estrangeria i cursos de català, destinades a alumnes de cursos inicials i bàsics del CNL i a usuaris de les entitats d'acollida de la ciutat.

Primeres xerrades sobre tràmits d’estrangeria i cursos de català al CNL de l’Hospitalet

Les xerrades han tingut dues parts: una primera en què Hugo Marzá, responsable del Servei d'Acollida de l'Ajuntament, ha explicat el Servei de Primera Acollida, l'arrelament social, i els tràmits de renovació de residència; i una segona en què un tècnic del CNL ha explicat l'oferta de cursos de català, les equivalències amb els certificats oficials, i ha destacat la importància d'aprendre català per a una bona integració a la societat d'acollida.

Se n'han fet dues sessions: una al matí, a les 11.15 h, i una altra a la tarda, a les 18.30 h, i en total hi han assistit més d'una cinquantena de persones.

Amb l'èxit de participació i el gran interès que han generat aquestes xerrades entre els alumnes del centre i els usuaris de les entitats d'acollida, el CNL es planteja programar xerrades d'aquest tipus cada trimestre.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes