25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 15 de febrer de 2016

El CNL de Barcelona col·labora amb el 34è Saló del Còmic Internacional de Barcelona

Dijous passat es van presentar les novetats del Saló per aquest 2016, entre les quals destaca una mostra dedicada a Francisco Ibáñez, creador de Mortadel·lo i Filemó.

El CNL de Barcelona col·labora amb el 34è Saló del Còmic Internacional de Barcelona

Roda de premsa de presentació del Saló del Còmic d'enguany dijous al MNAC.

El CNL de Barcelona col·laborarà de nou aquest 2016 amb el Saló Internacional del Còmic de Barcelona, com ja va fer l'any passat, difonent entre el públic de l'esdeveniment la campanya Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català.

El 34è Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà com a gran protagonista el pare de Mortel·lo i Filemó, Francisco Ibañez, que ha creat el cartell d'aquesta edició amb la presència dels seus personatges més emblemàtics. Coincidint amb el 80è aniversari d'Ibáñez, el Saló li dedicarà una gran exposició que revistarà la totalitat de la seva obra. Així mateix, la mostra principal d'enguany es titularà "Vinyetes sobre rodes" i estarà dedicada a la presència de cotxes, motos i bicicletes al còmic. El Saló se celebrarà del 5 al 8 de maig als palaus 1 i 2 i a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, ocupant una superfície d'uns 45.000 metres quadrats.

A l'acte de presentació que es va fer dijous passat al MNAC, Toni Guiral, director de continguts del Saló, va anomenar algunes de les organitzacions que col·laboren amb aquest esdeveniment, entre les quals hi ha el CNL de Barcelona, que enguany també repartirà pel Saló exemplars de l'actuació Un gest per la llengua. Aquesta campanya de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura té l'objectiu de fer conèixer la realitat de la llengua catalana a personalitats estrangeres (cantants, artistes, conferenciants, esportistes) que intervenen en actes públics en la seva visita professional a Catalunya.  


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes