25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 11 de febrer de 2016

'Zootròpolis' s'estrena aquest divendres en català

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, va assistir a la preestrena de la pel·lícula en català, el passat 3 de febrer, als cinemes Cinesa Diagonal de Barcelona. També hi van ser presents els directors de la pel·lícula, Byron Howard i Richard Moore, el productor, Clark Spencer, i la cantant Shakira.

'Zootròpolis' s'estrena aquest divendres en català

El nou film dels Walt Disney Animation Studios, Zootròpolis s'estrena aquest divendres doblada en català amb el suport de la Direcció General de Política del Departament de Cultura. El film es podrà veure a 33 sales a tot Catalunya.

Zootròpolis és una comèdia d'aventures que transcorre en un món ideal en què no existeixen els humans i en què mamífers de totes les classes i mides conviuen en una moderna metròpoli animal anomenada Zootròpolis. La pel·lícula es basa en un llibre amb el mateix títol, publicat en català per Grup 62.

A Barcelona, el film es podrà veure en català als Cines Verdi, els Cines Verdi Park, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City i Palau Balaña Multicines. Pots consultar la resta de sales i horaris de projecció en aquest enllaç.


Direcció General de Política Lingüística
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes