25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 3 de febrer de 2016

Presentació de la nova pel·lícula de Disney 'Zootròpolis'

El doblatge de la pel·lícula al català té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura

Presentació de la nova pel·lícula de Disney 'Zootròpolis'

Avui és presenta en català Zootròpolis, la nova pel·lícula de Walt Disney Animation Studios. El film, que s'estrenarà a cinemes d'arreu de Catalunya el proper 12 de febrer, es projectarà avui en una sessió de preestrena al cinema Cinesa Diagonal de Barcelona que comptarà amb la presència dels directors de la pel·lícula, Byron Howard i Richard Moore, del productor, Clark Spencer, i de la cantant Shakira, que interpreta la cançó principal de Zootropolis. La sessió tindrà lloc a les 19.30 hores i hi assistirà la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.
 

El doblatge de la pel·lícula ha tingut el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, que recentment també ha col·laborat en les pel·lícules de Disney Campaneta i la llegenda de la bèstia, Del revés, StarWars. El despertar de la força, i que enguany preveu donar suport als films Buscant la Dory i Moani.
 

Zootròpolis és una comèdia d'aventures que transcorre en un món ideal en què no existeixen els humans i en què mamífers de totes les classes i mides conviuen en una moderna metròpoli animal anomenada Zootrópolis. La pel·lícula es basa en un llibre amb el mateix títol, publicat en català per Grup 62.
 

Tota la informació de cinema en català es pot trobar a:

Portal de cinema en català

Facebook de cinema en català

@cat_cine


DGPL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes