25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 1 de febrer de 2016

Exposició "Terres d'Arbó" i proposta artística URVIART al Campus Terres de l’Ebre de la URV

Aquesta setmana el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i la Universitat Rovira i Virgili han encetat una activitat al voltant de la figura de l'escriptor Sebastià Juan Arbó. Es tracta de l'exposició "Terres d'Arbó" i d'una instal·lació artística impulsada per la universitat en el marc del projecte URVIART.

Exposició

L'escriptor Sebastià Juan Arbó és l'inspirador de la nova proposta del projecte de creació col·lectiva URVIART, coordinat per l'Antena Cultural Tortosa de la URV i impulsat pel filòsof i comunicador Roman Aixendri i l'arquitecta Cristina Bestratén. 

Es tracta de l'acció 6 d'URVIART al Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i porta per títol Delebre. Aquesta vegada es proposa a la comunitat universitària i a la ciutadania en general a reflexionar sobre la importància que tenen les paraules i a escriure mots al terra del vestíbul amb lletres. 

L'acció coincideix amb l'exposició Terres d'Arbó, produïda per la Fira del Llibre Ebrenc amb la col·laboració del CNLTE i la seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, que repassa la trajectòria vital i literària de l'escriptor rapitenc.

Tant l'exposició com  la instal·lació artística es podran visitar fins al 31 de març al vestíbul de l'edifici universitari de la URV a Tortosa.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes