25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 25 de gener de 2016

El joc en català 'PatimPatamPatum' arriba al CNL de Barcelona

Marta Jarque, coordinadora de dinamització del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona, va rebre diumenge 24 de gener els autors del joc, Marià Pitarque i Marc Figueras.

El joc en català 'PatimPatamPatum' arriba al CNL de Barcelona

Marià Pitarque, Marc Figueras i Marta Jarque mostren el "PatimPatamPatum"

El CNL de Barcelona va rebre diumenge passat uns quants exemplars del joc en català "PatimPatamPatum", de la mà dels seus autors, Marià Pitarque i Marc Figueras. Aquests exemplars s'utilitzaran per fer activitats d'aula i per a esdeveniments, com per exemple, el cicle titulat El Club del joc, que organitza la dinamitzadora de la Delegació de Nou Barris, Aurora Cupane. De fet, els dos autors de "PatimPatamPatum" participaran en una de les properes edicions d'El Club del joc.

"PatimPatamPatum" és el primer joc de taula publicat per Vexillum (2007) i creat per en Marià Pitarque i en Marc Figueras. És un joc inspirat en la Patum de Berga, els seus patumaires i els seus personatges mítics carregats de poders màgics. No pretén representar la celebració de la Patum, sinó ser simplement una competició divertida entre jugadors on tots els personatges de la festa berguedana hi tinguin un paper.

El CNL de Barcelona segueix fent promoció del joc i la joguina en català des que va iniciar l'any 2012 la campanya I tu, jugues en català?


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes