25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 20 de gener de 2016

Torna el taller 'Cantem en català' al Centre d'Estudis Musicals María Grever de Parets del Vallès

L'Oficina de Català de Parets participa en aquest projecte que uneix música, llengua i persones

Torna el taller 'Cantem en català' al Centre d'Estudis Musicals María Grever de Parets del Vallès

Dijous passat, va començar de nou el taller 'Cantem en català', organitzat pel Centre d'Estudis Musicals María Grever i l'Oficina de Català de Parets del Vallès, amb l'objectiu d'apropar la llengua i cultura catalanes a les persones que aprenen català, a les que vulguin millorar el català mitjançant la música i les cançons o a tothom que tingui ganes de participar-hi. 

Aquest trimestre seguirem de ben a prop el calendari festiu. Hem començat a aprendre cançons populars sobre el cicle del carnestoltes: en llegim la lletra, expliquem d'on ve la cançó, la història que amaga al darrere, la vocalitzem i la cantem. I sempre sota el guiatge de l'Ernesto Briceño i l'Enric Miró.  

Aquest taller es fa cada dijous, d'11.15 a 12.15 h, al mateix Centre Maria Grever (av. de la Pedra del Diable, 7). Les inscripcions són obertes. Només cal adreçar-se a l'Oficina de Català, a Can Rajoler (Travessera, 1), o al Centre Maria Grever. És gratuït.

El Centre Maria Grever va néixer a Parets el 2009. Ofereix un ensenyament musical de qualitat, plural i integrador. Fomenten la creativitat i creuen en la música com a eina de socialització. És entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua i va participar en l'última Trobada del CNL del Vallès Oriental, que es va fer a Parets, amb un concert al Teatre Can Rajoler.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes