25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 12 de gener de 2016

L'exposició "Terres d'Arbó" es va poder veure a la Biblioteca de Campredó

L'exposició "Terres d'Arbó" es va poder veure a la Biblioteca de Campredó entre l'1 de desembre de 2015 i el 9 de gener de 2016. La mostra és una aproximació a la figura i l'obra de Sebastià Juan Arbó (Sant Carles de la Ràpita, 28 d'octubre de 1902 - Barcelona, 2 de gener de 1984), un dels grans noms de la literatura ebrenca, autor de la novel·la Terres de l'Ebre

L'exposició

La mostra, produïda per la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre, es va organitzar conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), fruit d'un acord de col·laboració per a fomentar la difusió de la vida i l'obra dels escriptors de les Terres de l'Ebre. Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració de la seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre i de la Regidoria de Cultura de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Campredó.

Durant el mes de febrer 2016, l'exposició "Terres d'Arbó" s'instal·larà al vestíbul de l'edifici del Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, a Tortosa.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes