25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 28 d'abril de 2006

Estand de la llengua catalana a ExpoEbre 2006

Els ducs de Palma, Cristina i Iñaki, obsequiats amb una Queta en la seua visita a l'estand de la Secretaria de Política Lingüística.

Estand de la llengua catalana a ExpoEbre 2006

La Queta, protagonista d'ExpoEbre 2006.

La Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre són presents entre el 28 d'abril i l'1 de maig a l'edició d'enguany de la fira multisectorial ExpoEbre, de Tortosa. En l'estand de la llengua catalana es presenten els diferents programes i activitats de foment de l'ús de la llengua catalana que s'impulsen al territori des dels dos organismes. Així, es dóna informació sobre l'oferta de cursos de català per a adults a l'estiu, de la campanya de voluntariat lingüístic, de l’activitat de l'Oficina de Garanties Lingüístiques o de la campanya El català va amb tu, entre d’altres.


En el marc de les activitats organitzades a ExpoEbre, l'1 de maig, a les 18 hores, a la sala petita de l'auditori Felip Pedrell, el secretari de Política Lingüística, Miquel Pueyo, presentarà l'aplicació informàtica Plats a la carta, que permet elaborar cartes i menús en català i altres idiomes als establiments d'hostaleria. 


En l'acte inaugural de la fira, a càrrec dels ducs de Palma, Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín, els membres de la família reial espanyola han sigut obsequiats amb la Queta, la mascota de la campanya Dóna corda al català.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes