25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 18 de desembre de 2015

El CNL Roses i l’empresa Science4you signen un conveni per promoure el joc en català en el marc de la campanya “I tu, jugues en català?”

L'objectiu de l'empresa és la divulgació de la ciència a través de l'entreteniment i la diversió, i es dedica al desenvolupament, distribució i comercialització de jocs educatius.

El CNL Roses i l’empresa Science4you signen un conveni per promoure el joc en català en el marc de la campanya “I tu, jugues en català?”

Gràcies a aquest conveni, s'han llançat al mercat 7 dels seus jocs en català amb el seu corresponent llibret educatiu. La intenció, però, és anar incrementant progressivament el nombre de jocs en català. Aquests 7 primers, que van adreçats a infants de més de 8 anys d'edat i permeten fer experiments de química, experimentar amb aigua, formar cristalls, elaborar sabons, perfums... ja els podeu trobar al catàleg de jocs del CPNL.

I tu, jugues en català? és una campanya impulsada pel CPNL, que té per objectiu donar a conèixer i facilitar l'oferta de jocs i joguines en català  i fomentar-ne l'ús entre els ciutadans.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes