25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 17 de desembre de 2015

Es constitueix el Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l'Ebre 2015-2019

El 16 de desembre de 2015 es va constituir el Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l'Ebre. Durant la sessió es va elegir la nova presidenta de l'ens, la senyora Ana Algueró i Caballé, representant de l'Ajuntament de Tortosa.

Es constitueix el Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l'Ebre 2015-2019

Ana Algueró i Caballé, presidenta del CNL de les Terres de l'Ebre

La sessió es va iniciar amb la presentació dels nous membres del Consell i amb l'aprovació de l'acta de la sessió anterior. Seguidament, es va fer lectura del capítol del reglament del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) que fa referència al funcionament dels consells de CNL i a les funcions de la presidència.

Un cop efectuada l'elecció de la nova presidenta, Ana Algueró, en substitució de l'anterior president, Camil Sampé i Comte (Consell Comarcal de la Terra Alta), la sessió va continuar amb l'aprovació d'una modificació de crèdit del pressupost 2015 i amb la presentació de l'informe econòmic, entre altres qüestions. 

La constitució dels consells de CNL configura una de les estructures bàsiques de gestió de l'activitat del CPNL al territori, ja que és l'òrgan de direcció de l'àmbit territorial. El Consell del CNL de les Terres de l'Ebre està format pels representants nomenats per l'Ajuntament de Tortosa; els consells comarcals del Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre; la Generalitat de Catalunya; Òmnium Cultural; el director del CNL; la representant dels treballadors del CNL, i la secretària del Consell. 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes