25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 10 de desembre de 2015

El Centre de Normalització Lingüística distribuïx 8.300 cartes als Reis en català

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) impulsa un any més la tradicional campanya nadalenca de dinamització lingüística, adreçada als infants i a les famílies. 

El Centre de Normalització Lingüística distribuïx 8.300 cartes als Reis en català

Enguany s'han distribuït 8.300 cartes als Reis en català, editades pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), entre 62 organitzacions, centres educatius, ajuntaments, biblioteques i entitats del territori. En concret, s'han repartit 6.650 cartes als Reis entre 46 escoles d'educació infantil i primària, i escoles bressol. Les altres 1.650 cartes s'han destinat a organismes públics (ajuntaments, consells comarcals i biblioteques). També s'han distribuït un miler de calendaris del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) entre l'alumnat, el voluntariat, els usuaris i els ens consorciats al CNLTE.

A banda d'això, la campanya nadalenca s'ha aprofitat per divulgar entre la població en general i els mitjans de comunicació alguns recursos lingüístics relacionats amb aquestes festes que es poden trobar a Internet. Aquestes accions han complementat la campanya "I tu, jugues en català?", que es porta a terme per divulgar l'oferta de jocs i joguets en català que hi ha al mercat coincidint amb unes dates de gran consum d'aquests productes. A les Terres de l'Ebre hi ha disset establiments comercials especialitzats en la venda d'aquests productes adherits a la campanya.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes