25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 28 de juny de 2008

El Montmell tanca les sessions de català per a adults amb un piscolabis

Les sessions, de dues hores, han tingut 16 inscrits

El Montmell ha estat la població penedesenca on el Servei Comarcal de Català del Baix Penedès ha posat en marxa alguna mena de formació en català per primer cop aquest curs 2007-2008. La modalitat triada ha estat fer sessions-tertúlia de català. La cloenda d'aquestes sessions va tenir lloc el dia 26 de juny.
El Montmell tanca les sessions de català per a adults amb un piscolabis

Els inscrits pertanyen a la urbanització Pinedes Altes

Diferents administracions s'han coordinat per fer arribar l'oferta formativa de llengua catalana al Montmell, en concret, el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Baix Penedès, l'Ajuntament del Montmell i l'Associació de Veïns de les Pinedes Altes.

S'han impartit un total de 5 sessions, de 2 hores de durada, amb l'objectiu de conversar en català, i informar les 16 persones inscrites dels recursos que tenen a l'abast per millorar el seu nivell: manuals, cursos presencials i a distància, Voluntariat per la llengua, recursos a Internet, etc.

A banda d'això, des del Servei Comarcal de Català se'ls ha proporcionat vocabularis, llibres de lectura i materials. A més, la professora ha comentat amb cadascun dels alumnes l'informe personalitzat que els ha lliurat, en el qual els fa les recomanacions que considera oportunes en cada cas.

El dimecres 26 de juny es va tancar l'actuació amb el lliurament dels certificats d'assistència que va fer l'alcaldessa del Montmell, Immaculada Costa, i un pica-pica amb tots els assistents.


SCC del Baix Penedès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes