25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 1 de juliol de 2008

La Cooperativa i Caixa Agrària de Montblanc ja té el VIII Premi a la NL de la Conca de Barberà

L'acte de lliurament va tenir lloc al castell de Milmanda el 29 de juny

El castell de Milmanda va acollir, el darrer diumenge de juny, l'acte de lliurament del VIII Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de la Conca de Barberà.
La Cooperativa i Caixa Agrària de Montblanc ja té el VIII Premi a la NL de la Conca de Barberà

Els guanyadors, jurats i autoritats es van retratar davant la porta del monument en finalitzar l'acte.

Aquest premi té com a objectiu reconèixer aquelles persones, establiments comercials i de servei, empreses o entitats que, amb la seva actuació, han contribuït a la normalització del català en el sector socioeconòmic. L'atorga el Servei Comarcal de Català de la Conca de Barberà, del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. En aquest acte també es van lliurar els Premis Dovella.

   Trajectòria en català


En aquesta vuitena edició del premi, la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Montblanc ha estat la guanyadora per l’actitud favorable a l’ús del català demostrada al llarg de la seva trajectòria, mèrit que es preveu en les bases del Premi. En aquest sentit, es valora positivament que es tracti d'una empresa que utilitza el català en catàlegs i en publicitat per difondre els seus productes entre la població i en la documentació administrativa interna com ara factures, paper de carta i targetes.

El guardó va consistir en una peça de vidre feta per un artesà de la comarca i en un diploma que van entregar Rosa M. Rossell, presidenta del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, i David Rovira, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

En anteriors edicions, els premiats han estat: El Tafaner, el Casal de l'Espluga de Francolí, la Cansaladeria M. Mercè Vilà, Espècies Corbella, Especialitats Cobo, Celler Mas Foraster i Gravidart Disseny.

SCC de la Conca de Barberà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes