25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 23 de novembre de 2015

Jocs i joguines, en català

El CNL de Barcelona i la Plataforma per la Llengua s'uneixen per reivindicar amb força el joc i el lleure en català

El 21 de novembre es va celebrar la 12a Festa pel joc i el lleure en català, organitzada per la Plataforma per la Llengua amb l'objectiu de reivindicar el dret de grans i petits a poder jugar en la nostra llengua. Com ja és habitual en cada edició de la Festa, el CNL de Barcelona també hi va ser donant suport al joc i a la lectura en català.

Jocs i joguines, en català

Grans i petits van participar en el repte 1.000 fotos pel joc en català, amb la ninota Carlota.

El CNL de Barcelona va fer difusió de la campanya I tu, jugues en català? i de l'exposició Vinyetes: història del còmic en català, que fa un recorregut per la història del còmic en la nostra llengua i alhora posa de manifest les principals activitats i tendències del moment. Però el reclam principal de l'estand del Centre va ser la ninota Carlota, amfitriona del repte d'Instagram 1.000 fotos pel joc en català', el guanyador del qual s'endurà un joc de lots en català de la firma Devir. El guanyador es coneixerà divendres que ve 27 de novembre.

Dissabte passat, tallers, joguines i botiguers es van apoderar un any més del passeig de Lluís Companys per potenciar el joc en català, ja que actualment només al voltant d'un 8% de les joguines que es comercialitzen són en aquesta llengua.

L'edició d'enguany es va veure lleugerament afectada pel vent que va destrossar algunes carpes tot i que es van poder fer totes les  activitats que estaven programades.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes