25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 5 de novembre de 2015

Club de Lectura Fàcil: 'Nahid, la meva germana afganesa'

Tertúlia sobre el llibre d'Anna Tortajada

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 5 de novembre a la tarda va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre Nahid, la meva germana afganesa, d'Anna Tortajada.

Club de Lectura Fàcil: 'Nahid, la meva germana afganesa'

Tertúlia sobre 'Nahid, la meva germana afganesa', d'Anna Tortajada

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 5 de novembre va tenir lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa la tertúlia sobre el llibre escollit per llegir durant els mesos d'octubre i novembre, Nahid, la meva germana afganesa, d'Anna Tortajada. Hi van assistir alumnes, voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua.

Nahid, la meva germana afganesa és una història basada en fets reals sobre l'amistat entre l'Ariadna, una estudiant d'universitat que viu a Barcelona i treballa en una ONG, i una noia afganesa que viu refugiada al Pakistan a causa de la situació al seu país. La Nahid i l'Ariadna estan compromeses en la lluita per la llibertat de les dones, cadascuna des del seu món.

El llibre escollit per llegir al novembre i desembre és el llibre d'aventures pirates El Corsari Negre, d'Emilio Salgari, que ja està disponible a la Biblioteca.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes