25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 5 de novembre de 2015

El CNL de l'Àrea de Reus posa en marxa amb el SOC nous cursos de català del programa Aprèn.cat

Adreçats a persones aturades, s'organitzaran cinc nivells bàsics entre novembre i maig.

El CNL de l'Àrea de Reus posa en marxa amb el SOC nous cursos de català del programa Aprèn.cat

El grup d'alumnes del B2 de Reus de l'any passat el dia que van rebre els diplomes

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) organitza cinc nous cursos de nivell Bàsic 1 i Bàsic 2  intensius que s'adrecen a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català derivades per l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG).

Aquests cursos són  fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

A Reus dijous comença un Bàsic 1, amb 8 hores de classe a la setmana, que seguiran una vintena de persones.  A continuació es farà un Bàsic 2 amb el mateix horari. Més endavant també se n'organitzaran  a Cambrils i possiblement en alguna altra població.

Les persones aturades que estiguin interessades en els cursos es poden adreçar a l'OTG de Reus o de Cambrils segons el cas per fer la derivació al CNL.

En concret, mitjançant aquest programa anomenat Aprèn.cat, a Reus i a Cambrils s'han  dut a terme, fins ara, un total de 20 cursos intensius de 45 hores amb 428 inscripcions.

El CNL iniciarà els dies 7, 8 i 9 de gener les inscripcions per a nous cursos generals a Reus, i al febrer es faran les matrícules per als de  Cambrils.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes