25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 6 de novembre de 2015

El Voluntariat per la llengua celebra les 100.000 parelles lingüístiques

Parelles lingüístiques, entitats i establiments col·laboradors del VxL de tot Catalunya aniran a veure l'obra Molt soroll per no res al TNC el proper 26 de novembre

El Voluntariat per la llengua celebra les 100.000 parelles lingüístiques

El programa Voluntariat per la llengua (VxL), que impulsa la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) arreu de Catalunya, arriba enguany a les 100.000 parelles lingüístiques formades des del 2003, any en què es va posar en marxa.

Amb aquest motiu, la DGPL i el CPNL conviden les parelles antigues o actuals, i també entitats i establiments col·laboradors en el programa (l'aforament és limitat), a veure l'espectacle Molt soroll per no res el dia 26 de novembre al Teatre Nacional de Catalunya. L'obra, basada en la gran comèdia romàntica de William Shakespeare i dirigida per Àngel Llàcer, és una versió contemporània inspirada en les pel·lícules americanes dels anys cinquanta que s'adreça a tot tipus de públic.

Tots els participants en parelles han estat informats des del seu centre de normalització lingüística del procediment de sol·licitud de les entrades (que s'ha de fer sempre amb la condició que es comprometin a assistir-hi els dos membres de la parella lingüística).
 

Voluntariat per la llengua

Les parelles lingüístiques del VxL, formades per un voluntari que parla català i un aprenent que en té coneixements bàsics però vol millorar-ne la parla, es troben una hora a la setmana per conversar en català a l'hora i el lloc que convenen, a més de poder participar en activitats culturals i de coneixement del territori que s'organitzen per al col·lectiu.

Per participar en el programa com a voluntari o com a aprenent, només cal inscriure's en línia a http://vxl.cat/participa-hi o de manera presencial o per telèfon en el centre de normalització lingüística que es tingui més a prop (les dades de contacte se'n poden trobar a www.cpnl.cat/xarxa).


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes