25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 17 de juny de 2008

La Cooperativa Agrícola de Montblanc guanya el VIII Premi a la NL de la Conca de Barberà

El premi es lliurarà el 29 de juny, al castell de Milmanda, a Vimbodí

El jurat del VIII Premi a la Normalització Lingüistica en l'Àmbit Socioeconòmic a la Conca de Barberà es va reunir per emetre el seu veredicte el dia 16 de juny i va decidir atorgar el premi d'aquesta edició a la Cooperativa Agrícola de Montblanc.
La Cooperativa Agrícola de Montblanc guanya el VIII Premi a la NL de la Conca de Barberà

El jurat va tenir en compte que es tracta d'una empresa que al llarg de la seva trajectòria ha tingut una actitud molt favorable envers el català, mèrit que preveuen les bases del Premi, i també que els seu productes tenen difusió arreu del territori. En aquest sentit, es va valorar positivament que l'empresa utilitzi el català en catàlegs i publicitat dels seus productes per difondre'ls entre la població, i també en la documentació administrativa interna (factures, albarans, sobres, paper de carta i targetes).

El guardó d'aquest premi consistirà en una peça feta per un artesà de la comarca i en un diploma acreditatiu. El lliurament tindrà lloc en un acte que es farà el diumenge 29 de juny, al castell de Milmanda (Vimbodí i Poblet), en el qual també s'entregarà el VII Premi Dovella.

El Premi a la NL de la Conca de Barberà l'han rebut fins ara les empreses i organitzacions El Tafaner, el Casal de l'Espluga de Francolí, la Cansaladeria M. Mercè Vilà, Espècies Corbella, Especialitats Cobo, el Celler Mas Foraster i Gravidart Disseny.

SCC de la Conca de Barberà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes