25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 21 de setembre de 2015

"Posa't en joc" al Centre Cívic Can Bassa de Granollers

Un repte nou cada quinze dies

Del 21 de setembre a l'11 de desembre tothom qui ho vulgui podrà anar al Centre Cívic Can Bassa i participar al joc lingüístic "Posa't en joc". Només caldrà emplenar la butlleta amb la resposta correcta i dipositar-la en una urna. Els qui hagin encertat la resposta entraran en el sorteig de premis diversos: tallers, una tallada de cabells masculina, llibres, entrades a l'espectacle que el grup coral In Crescendo i l'OCGr faran per Nadal al Teatre Auditori, etc.

Aquesta és la tercera edició del "Posa't en joc" que fem a Granollers. Aquest cop, la temàtica dels reptes lingüístics està relacionada amb algunes de les activitats que es fan al Centre Cívic Can Bassa; giraran entorn de la costura i les parts del cos (dansa i gimnàstica). Cada quinze dies es plantejarà un joc nou i es donarà la solució de l'anterior.

Aquesta iniciativa té un doble objectiu: per una banda, que el català sigui present al centre cívic d'una manera lúdica, i, de l'altra, que els veïns de la zona, els alumnes del Servei de Català i les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua coneguin el centre cívic i les activitats que s'hi fan.

En aquesta edició, a més a més de la complicitat del Centre Cívic Can Bassa, comptarem amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Can Bassa.

Aquest és el primer repte. Us hi animeu?


Servei de Català de Granollers
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes