25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 2 de setembre de 2015

Convocada la 12a edició del Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial

La Confederació del Comerç de Catalunya (CCC) convoca la dotzena edició del Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial que s'atorgarà en dues categories: entitats (tant territorials com sectorials) i establiments. El premi té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

L'objectiu del premi és guardonar tant entitats i associacions comercials com botigues, establiments o empreses comercials, de serveis i de turisme que hagin destacat en la promoció de la llengua catalana. També empreses, fundacions o altres entitats que ofereixin productes o serveis relacionats amb la llengua catalana.

Enguany també se celebrarà la setena edició del Premi extraordinari per l'aplicació del Pla d'assessorament d'"Oberts al català", el qual vol distingir un establiment comercial que hagi participat en aquesta iniciativa i que hagi destacat per la seva col·laboració i implicació en la campanya.

Les candidatures es poden presentar fins al dia 18 de setembre. Per participar-hi, cal emplenar l'imprès de proposta de candidatura i enviar-lo a l'adreça electrònica sl@confecom.cat.

La convocatòria dels dos premis forma part de les activitats de foment de l'ús de la llengua catalana de la CCC en els sectors del comerç, dels serveis i del turisme de Catalunya. El març de l'any passat, el Departament de Cultura i la CCC van signar un conveni per refermar la col·laboració que mantenen des de l'any 1989 per al foment de l'ús del català.


DGPL
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes