25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 11 de juny de 2008

Lliurament de certificats de català a Torrelameu

Una cinquantena d'alumnes nouvinguts de Torrelameu acaben els cursos de català

Cinquanta persones procedents de l'Àfrica subsahariana acaben els cursos de català que ha organitzat el Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelameu i la Secretaria per a la Immigració
Lliurament de certificats de català a Torrelameu

Alumnes i professores dels cursos bàsics de Torrelameu

L’acte de lliurament dels certificats a l’alumnat dels cursos de català de Torrelameu va tenir lloc el dia 9 de juny a les 8 de la tarda a l’Ajuntament de Torrelameu. Els alumnes, procedents, majoritàriament, del Senegal, Gàmbia, Guinea i Mauritània, van rebre els certificats de mans del primer tinent d’alcalde, el sr. Gaspar Torreguitart, i de la directora del Centre de Normalització Lingüística de Lleida, la sra. Conxita Navarro. Un cop finalitzat l’acte, l’Ajuntament va oferir un aperitiu a tot l’alumnat.


En aquesta població, s’hi han dut a terme, des del mes de gener del 2006, sis cursos de nivells bàsics i inicials. Aquests cursos han estat organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelameu i la Secretaria per a la Immigració. En total, durant aquests dos anys, 171 persones han assistit als cursos de català per a nouvinguts a Torrelameu. 


CNL de Lleida, SCC de la Noguera
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes