25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 10 de juliol de 2015

El CNL de Tarragona i el Club dels Tarraconins signen un acord de col·laboració

El Servei de Català elaborarà les preguntes d'un concurs sobre llengua i cultura

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, a través del Servei de Català de Tarragona, i el Club dels Tarraconins han signat recentment un acord de col·laboració.

El CNL de Tarragona i el Club dels Tarraconins signen un acord de col·laboració

En virtut d'aquest acord, el CNL de Tarragona elaborarà les preguntes del concurs "Com tenim la llengua?",  que es publicaran setmanalment a la pàgina web del Club dels Tarraconins i que versaran sobre llengua i cultura catalanes. A més, el CNL també s'encarregarà d'una secció lingüistica de la revista del club, de publicació mensual.

Per la seva banda, el Club dels Tarraconins es compromet a publicar el logotip del CNL de Tarragona a la seva pàgina web i remarcar la seva col·laboració en la secció lingüística de la revista.

El Club dels Tarraconins és un projecte impulsat per la Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona "per millorar la ciutadania del futur i el teixit associatiu de la ciutat mitjançant la transmissió i el cultiu de valors cívics entre la població infantil actual, amb l'objectiu de treballar la cohesió social."

Malgrat la signatura d'aquest acord, el CNL de Tarragona ja fa uns quants que col·labora amb el Club dels Tarraconins, ja sigui a través de concursos lingüístics, ja sigui amb la participació en el Parc Infantil de Nadal de Tarragona, coordinat pel club.


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes