25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 2 de juliol de 2015

Sessions de "Voluntariat en conversa" a la Terra Alta

El Servei Comarcal de Català de la Terra Alta, en el marc del projecte "Un pas endavant", ha organitzat dotze sessions de "Voluntariat en conversa" amb l'objectiu d'apropar la llengua catalana a aquests col·lectius.

Sessions de

Acte de cloenda del projecte "Un pas endavant".

Les sessions han tingut lloc al telecentre del Consell Comarcal, els divendres de cada setmana, i s'han desenvolupat des del mes de febrer fins al juny. Hi han participat un grup de dones catalanes, magrebines i índies amb l'objectiu de conversar en llengua catalana. L'activitat ha estat molt ben rebuda per les participants i es pretén que pugui continuar en posteriors edicions.

El projecte de coneixement de l'entorn "Un pas endavant" l'organitza anualment l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Terra Alta amb la col·laboració de diferents organitzacions i institucions.

"Voluntariat en conversa" és una activitat organitzada en el marc del programa Voluntariat per la llengua, que ofereix la possibilitat als participants a fer trobades de conversa grupals i altres activitats complementàries per facilitar l'ús de la llengua catalana.


Servei Comarcal de Català de la Terra Alta

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes