25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 1 de juliol de 2015

Comiat de temporada de El Club del Joc de Nou Barris

En total, durant aquest segon curs, s'haurà afegit 6 sessions més a les de la primera temporada 2013-14. En cadascuna d'aquestes sessions s'han pogut conèixer nous jocs editats en català de la mà dels seus creadors.

Comiat de temporada de El Club del Joc de Nou Barris

La llibreria La font de mimir va acollir ahir a la tarda l'última sessió del Club del joc de Nou Barris, en què es va fer un recull de tots els jocs que s'han anat explicant durant la temporada.

En tots aquests mesos, l'Oriol Comas ens ha presentat Victus, un joc de cartes homònim a la novel·la d'Albert Sánchez Piñol; l'Enric Aguilar ens ha ensenyat La fallera calavera, un joc amb bons tocs sarcàstics i amb una estètica a l'estil de Tim Burton; amb en Jordi Torras vam transformar el tauler de joc en un divertit correfoc, i l'Octavian Mocanu ens va donar trucs insospitables per poder formar un munt de paraules a l'Scrabble. Des d'aquí volem llançar un profundament agraïment a tots ells per la seva disponibilitat, temps i dedicació al nostre club. I, a la vegada, agrair, també, la sessió dedicada a jocs de 1714 que va organitzar en Víctor Baroja, membre i amic del club des dels primers dies.

Durant les 6 sessions d'aquest any hem sumat més de 63 assistents, fet que ens demostra que el joc en català és viu i rendible i que ens anima a sumar més temporades. Moltes gràcies a tots!


Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes