25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 6 de juny de 2008

Cursos d'estiu 2008

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ofereix cursos intensius de català d'estiu dels nivells elemental, intermedi i de suficiència durant el mes de juliol i de nivell elemental a l'agost, en sessions de dilluns a dijous de 3 hores diàries.
Cursos d'estiu 2008

Cursos de juliol

Nivells elemental (E2, E3), intermedi (I1, I2, I3) i de suficiència (S1, S2 i S3)

 • Els cursos s'impartiran de l'1 al 24 (o 28) de juliol de dilluns a dijous, en sessions de 3 hores diàries amb 15 minuts de descans i en horaris de matí i/o vespre.
 • La inscripció preferent (antics alumnes) serà el 25 de juny, de 9 a 14 h, a les delegacions territorials del CNL de Barcelona, preferiblement a la delegació on s'hagi fet el curs anterior.
 • La inscripció per als nous alumnes serà el 26 de juny (prèviament hauran d'haver fet una prova de nivell), de 9 a 14 h, a les delegacions del CNL de Barcelona, fins a exhaurir les places.

Nivell elemental E1


Cursos d'agost

Nivell elemental E1

 • Els cursos s'impartiran del 4 al 27 (o 28) d'agost, de dilluns a dijous en sessions de 3 hores diàries amb 15 minuts de descans i en horaris de matí i/o vespre.

Nivell elemental E2

La informació detallada sobre els horaris i els llocs on es faran els cursos d'estiu es podrà consultar a partir del 17 de juny a o a qualsevol .


Informació sobre els cursos de setembre 2008

Informació nous alumnes

Els nous alumnes han de fer una prova de nivell per a la qual podran reservar hora trucant a qualsevol delegació territorial. Al final de la prova l'interessat rebrà la corresponent acreditació de nivell que haurà de presentar obligatòriament en el moment de formalitzar la inscripció. Els nous alumnes que acreditin un nivell de català (aportant la documentació corresponent) podran accedir al nivell immediatament superior a l'acreditat.

Per saber el procediment d'acreditació de les condicions acadèmiques, cal que consulteu a qualsevol institut d'ensenyament secundari, excepte si s'ha obtingut el títol de graduat en educació secundària en una escola d'adults; en aquest darrer cas, cal consultar a qualsevol escola d'adults.

Les places s'adjudiquen per ordre d'arribada al punt d'inscripció. La inscripció als cursos del CNL Barcelona es du a terme simultàniament des de 9 punts diferents situats arreu de la ciutat, que corresponen a les delegacions que el Centre té a cadascun dels districtes. Per aquest motiu les places disponibles en alguns nivells es poden exhaurir en poca estona.

A diferència de les ordinàries, el caràcter excepcional d'aquesta convocatòria de cursos de català d'estiu, en els nivells intermedi i de suficiència, només pretén donar continuïtat a alguns antics alumnes del CNL que necessiten acabar el seu currículum amb urgència i només s'obren a l'oferta general les places que queden lliures fins a completar els cursos. No es tracta doncs, d'una convocatòria general.

Requisits per a la inscripció

 • Document oficial d'identificació (NIF, NIE o passaport)
 • Els antics alumnes han de portar la butlleta de final e curs
 • Els nous alumnes han de portar la butlleta resultant de la prova de nivell
Amb aquests documents pot fer la inscripció una altra persona.
Cada persona podrà fer com a màxim dues inscripcions.

Reducció de preu
Per accedir a la reducció de preu dels cursos s'ha de presentar fotocòpia d'algun dels següents documents, segons cada cas:
 • Carnet actualitzat de família nombrosa / Carnet de pensionista o de jubilat
 • Aturats: document actualitzat que acrediti la situació d'atur
  • Certificat de demanda + atur de l'OTG o
  • Informe de situació actual de la Tresoreria de la Seguretat Social o
  • Certificat negatiu d'alta a la Seguretat Social, o bé
  • Comprovant bancari de percepció de subsidi d'atur o de PIRMI

Nivell bàsic: inscripció continuada

Recordem que la inscripció als cursos gratuíts de nivells B1, B2, B3 i CB és continuada també durant els mesos de juliol, agost i setembre al Centre d'Acolliment Lingüístic (Pl. Catalunya,9, 2n 1a) de 9 a 21 h de dilluns a divendres.

La inscripció a aquests nivells també és continuada a les delegacions territorials del CNL de Barcelona de dilluns a divendres de 9 a 14 h, des del 16 de juny i durant els mesos de juliol i setembre (a partir del 15 de setembre de 9 a 13 h i de 16 a 17.30 h de dilluns a dijous; divendres de 9 a 14 h).


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes