25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 2 d'abril de 2006

Acte de presentació de Voluntaris per la llengua a Canet de Mar

Cris Juanico participa en l'acte de presentació dels voluntaris

El diumenge 2 d'abril, es van presentar les parelles lingüístiques de Canet de Mar. L'acte va tenir lloc al final del concert de Cris Juanico, en què va donar a conèixer el seu segon disc en solitari, acompanyat dels Mags de Binigall.
Acte de presentació de Voluntaris per la llengua a Canet de Mar

Cris Juanico amb les parelles lingüístiques de Canet de Mar

Diumenge 2 d'abril, a les set de la tarda va tenir lloc a Vil·la Flora el concert de Cris Juanico, en què va presentar el seu primer disc amb cançons pròpies Jocs d´amagat, un disc farcit de ritmes reagge, funk, disco, pop i rock amb la pinzellada mediterrània característica dels treballs de Juanico.

Al concert hi havia uns convidats força especials, ja que es va aprofitar aquesta actuació per fer la presentació de les parelles lingüístiques que s'han format aquest any 2006 a Canet de Mar. Eren un total de vint-i-dos voluntaris i deu aprenents. Així, doncs, es van poder fer deu parelles, que es van conèixer en aquest concert. 

Cris Juanico i Maria Fradera, directora del Centre de Normalització lingüística del Maresme, van repartir els obsequis a les parelles lingüístiques, a mesura que el regidor de Comunicació i Cultura, Òscar Figuerola, les anava presentant. A partir d´ara, aquestes deu parelles es trobaran una hora a la setmana, durant deu setmanes per parlar en català.
CNL del Maresme i Ajuntament de Canet de Mar
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes