25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 25 de juny de 2015

Concert de final de curs amb la coral Ciutat Vella M'Encanta

Ciutat Vella M'Encanta, la coral integrada majoritàriament per alumnes dels cursos de català del CNL de Barcelona, va oferir el passat divendres 16 al matí un concert de final de curs a la Sala Polivalent de l'Espai Avinyó.

Concert de final de curs amb la coral Ciutat Vella M'Encanta

Durant prop d'una hora els integrants de la coral van presentar el resultat de la feina feta durant el curs a partir dels assajos setmanals, i els assistents van poder gaudir de les veus acompanyades amb el piano sota la direcció de la directora, Cristina Colomer.

Des de la coral Ciutat Vella M'Encanta es promou el coneixement i la difusió del cançoner popular, sense excloure l'adaptació en català d'altres temes més actuals, com per exemple, l'emotiva versió de "La vida és bella".

Aquesta iniciativa, que va néixer el 2013 gràcies a la col·laboració entre la Delegació de Ciutat Vella del CNL i l'escola de Música JPC a partir del programa "Aprèn català tot cantant", obre la porta a l'intercanvi, el gaudi i a l'aprenentatge de la llengua més enllà de les classes de català.

Finalment, la M. Reina Baquer, impulsora de la coral, va animar els assistents a apuntar-s'hi a partir del setembre i els va recordar que la matrícula és oberta tot el curs.

En definitiva, la coral Ciutat Vella M'Encanta és una bona oportunitat per practicar el català en un entorn artístic i de relació.


Delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes