25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 3 de juny de 2008

L'exposició "L'etiquetatge de les grans marques" visita el Vendrell

Estarà oberta al Centre Cívic L'Estació del 2 al 30 de juny

La regidora d’Educació, Cultura i Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell, Marta Tutusaus, va ser l’encarregada d’inaugurar l’exposició “La llengua en l’etiquetatge de les grans marques” juntament amb la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa M. Ibarz, i el representant de la Plataforma per la Llengua, Tais Bastida. L'acte va tenir lloc al Centre Cívic L'Estació, el dimarts 3 de juny.
L'exposició "La llengua en l’etiquetatge de les grans marques” és una exposició itinerant organitzada per la Plataforma per la Llengua que mostra etiquetes de productes de gran consum i de marca internacional, en llengües comparables en nombre de parlants al català. El propòsit d’aquesta exposició és ensenyar com es comporten les multinacionals quan trien la llengua per etiquetar els seus productes fora d’aquí i comparar-ho amb el que fan en els territoris on el català és la llengua oficial.

   Per què no en català?


Es tracta d’evidenciar que les multinacionals no tenen motius per no etiquetar en català, ja que ho fan sense problemes amb llengües en unes condicions comparables a les de la llengua catalana. D'altra banda, aquesta iniciativa es fa ressò de noves sensibilitats de la ciutadania que demanen el compromís de les empreses envers la sostenibilitat social, i el respecte a la cultura i la llengua pròpies.

L’exposició es podrà visitar a la sala d’actes del Centre Cívic L’Estació fins al 30 de juny en l’horari següent: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 14.30 a 22 h, i els dissabtes, de 9 a 13 h i de 17 a 21 h.

OC del Vendrell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes