25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 16 de juny de 2015

El còmic en català a la Fira d'Entitats i Serveis del Besòs-Maresme

Dissabte passat, 13 de juny, la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona va participar a la Fira d'Entitats i Serveis del Besòs-Maresme, un espai per a l'intercanvi d'experiències i de foment del treball en xarxa.

El còmic en català a la Fira d'Entitats i Serveis del Besòs-Maresme

Sota el lema "El barri és meu, és teu, és nostre. Patricipa-hi!" vam tenir l'oportunitat de presentar els nostres serveis i conèixer les tasques que duen a terme les altres entitats.

El CNL de Barcelona va oferir als visitants de la fira una petita exposició de còmics en català classificada per editorials. També va difondre els establiments del barri, adherits a la campanya Uaaaaaaau...iuhu, pataplaf! Còmic en català, on en poden comprar.

Per incentivar la lectura de còmics en català, es va organitzar un concurs. Els participants havien d'escriure el títol del còmic que més els agrada en català i entraven al sorteig d'un lot de llibres en català, gentilesa de l'Associació Llibres Lliure de Catalunya. Els guanyadors van ser: Guillem, a la categoria infantil; Marta Aguado, la juvenil, i Núria Alvarez, la d'adults.     


Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes