25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 4 de març de 2008

La Fàbrica de contes, 10 anys fent teatre al Prat de Llobregat

La Fàbrica de contes, 10 anys fent teatre al Prat de Llobregat

El dimarts, 4 de març, a les 18.15 h, el CNL El Prat de Llobregat va estrenar l'obra de teatre La nit de los joguines, adaptació d'una obra de teatre de Josep M. Benet i Jornet, que va representar La Fàbrica de contes, un grup de pares i mares de diverses AMPA de les escoles del Prat de Llobregat. Enguany el grup va celebrar el desè aniversari d'aquesta activitat.

Després del dia de l'estrena, durant tot un mes, vénen a veure l'obra al teatre els nens i nenes de totes les escoles d’infantil i primària del Prat, públiques i concertades: un total de 17 escoles, 14 representacions i més de 5.000 escolars.

El dia de l'estrena les actrius i els actors de La Fàbrica de contes van comptar amb la presència de l'alcalde del Prat i de diversos regidors de l'equip de govern municipal, membres del Consell de Centre, el president i la gerent del Consorci, a més d'altres persones, antics companys i companyes del grup, familiars i amics que van venir a donar-los el seu suport al Teatre Modern.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes