25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 11 de juny de 2015

Presentació de la col·lecció “Parlem Tu i Jo”

La directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Ester Franquesa, presentarà la col·lecció "Parlem Tu i Jo", una publicació didàctica editada pel Departament de Cultura. L'acte tindrà lloc a Barcelona el proper dimarts, 16 de juny, a les 18.30 hores, al Casal de Barri de Sant Andreu.  

Presentació de la col·lecció “Parlem Tu i Jo”

La col·lecció "Parlem Tu i Jo" té per objectiu facilitar el diàleg i la conversa a les parelles lingüístiques que formen part del programa Voluntariat per la llengua.

En el marc d'aquest acte tindrà especial rellevància el cinquè número de la col·lecció, editat enguany, que porta per títol Tot tipus de família. El nou número conté un conte de Sònia Moll, un còmic de Marta Comas i incorpora propostes per llegir, mirar, escoltar i conversar sobre diferents aspectes relacionats amb la família. També inclou un recull de fragments de llibres, un vocabulari i una selecció d'expressions que faciliten la comprensió dels textos. Sònia Moll llegirà el conte Vuit setmanes i tres dies, conjuntament amb voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

Els números publicats fins ara són Viatgem pel mónTens temps? Què fem?Ens entaulem?; Anem a casa? i Tot tipus de famílies.

La presentació de la col·lecció s'emmarca en l'acte de constitució de noves parelles lingüístiques del districte de Sant Andreu de Barcelona.

Col·lecció "Parlem Tu i Jo"


Direcció General de Política Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes