25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 3 de juny de 2008

Trobada amb Rosa Nebot, autora de "Fang i llimones"

En el marc del cicle de trobades Vols llegir un llibre i compartir la teva lectura amb l'autora?, el divendres 30 de maig, Rosa Nebot va compartir la seva primera novel·la Fang i llimones amb els alumnes dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.
Trobada amb Rosa Nebot, autora de

La sala d'exposicions del Centre Cívic Casa Sagnier es va omplir per escoltar l'escriptora Rosa Nebot.

A la trobada, que va tenir lloc a la sala d'exposicions del Centre Cívic Casa Sagnier, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, hi van assistir 32 alumnes dels cursos de català dels nivells de suficiència i superior acompanyats d'algunes professores del Centre. La majoria dels alumnes que van assistir a la trobada havien fet prèviament un treball d'aula sobre Fang i llimones, editada per Columna, i van aprofitar la trobada amb Nebot per aprofundir en el coneixement del llibre preguntant-li qüestions diverses sobre el seu plantejament previ a l'escriptura, sobre la psicologia dels personatges o sobre la importància de les dones a la novel·la, entre altres.

La xerrada es va desenvolupar en un ambient amè, distès i enriquidor on l'alumnat va poder gaudir de les reflexions de l'autora sobre la qualitat lèxica i sintàctica de la llengua catalana en la literatura actual.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Gràcia-Sarrià Sant Gervasi

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes