25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 3 de juny de 2015

Sessió sobre recursos lingüístics en línia adreçada al personal de l'empresa Casolem de Cardedeu

La sessió va servir per comentar i resoldre dubtes relacionats amb la redacció dels informes que han de redactar les monitores i monitors de menjador.

Sessió sobre recursos lingüístics en línia adreçada al personal de l'empresa Casolem de Cardedeu

Ahir dimarts, 2 de juny, 25 persones de l'empresa Casolem, dedicada a la gestió de menjadors escolars, van assistir a una sessió sobre recursos lingüístics a Internet per treballar en català, que els va oferir l'Oficina de Català de Cardedeu i que va tenir lloc a l'aula de formació del Centre de Suport Tecnològic i Empresarial (CSETC).

La sessió s'ha organitzat aquest mes de juny, que és quan les monitores i monitors han d'elaborar els informes de menjador, amb l'objectiu de posar-los a l'abast eines i recursos que els permetin millorar-ne la redacció. Al llarg de la sessió es van fer consultes i cerques sobre dubtes detectats en alguns models d'informes.

La sessió va comptar amb l'assistència també de l'equip directiu, que va comentar que la trobada havia estat profitosa i que potser convindria fer-ne noves sessions més endavant.

Casolem, SL, assessoria, alimentació i monitoratge, treballa en l'entorn educatiu amb l'objectiu d'oferir als nens i nenes una alimentació sana, saludable i sostenible, promoure un consum just i responsable i cultivar el valor del respecte envers les persones i el territori.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes