25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 25 d'abril de 2006

Les activitats de Sant Jordi atreuen molt de públic

El concurs de missatges versàtils, que s'inscriu dins la campanya "El català va amb tu", i els tallers de hip-hop van atreure molts visitants
Les activitats de Sant Jordi atreuen molt de públic

El Conseller Primer i el president del CPNL i secretari de Política Lingüística amb la Queta


Aquest Sant Jordi, la Secretaria de Política Lingüística va donar el tret de sortida al concurs de missatges versàtils en català, una iniciativa que va atreure nombrosos joves a la carpa de la Secretaria situada al passeig de Gràcia de Barcelona, que, gràcies a dos ordinadors instal·lats en aquest espai, van poden enviar els primers missatges.

A la tarda, el conseller primer Josep Bargalló va visitar la carpa acompanyat del Secretari de Política Lingüística i president del CPNL, Miquel Pueyo, i allà va poder ser testimoni de l'interès que les diferents activitats despertaven en els visitants.

A la carpa, a més del concurs, també es va distribuir material de la campanya, i s'hi realitzaren al llarg del dia tallers de hip-hop a càrrec d'un grup de ballarins de hip-hop que, a més d'ensenyar a ballar una coreografia amb la música de la campanya, feien un recorregut amb els seus moviments per la història d'aquest estil de ball.

Entre els actes de Sant Jordi, cal destacar també la cercavila que va realitzar diferents recorreguts pels carrers de Barcelona, i que va tenir la Queta, i un grup de percussionistes com a estrelles de la jornada.

Aquests actes s'insereixen dins la campanya "El català va amb tu" que té per objectiu fomentar l'ús de la llengua catalana entre els joves de 15 a 29 anys, i és una iniciativa conjunta de la secretaria de Política Lingüística i la Secretaria General de Joventut.


Secretaria de Política Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes