25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 28 de maig de 2015

Aquest divendres s'estrena en català 'El nostre últim estiu a Escòcia'

Demà, divendres 29 de maig, s'estrena en català la comèdia anglesa El nostre últim estiu a Escòcia, dirigida per Andy Hamilton i Guy Jenkin.

Aquest divendres s'estrena en català 'El nostre últim estiu a Escòcia'

La pel·lícula està interpretada per Rosamund Pike, coneguda pel seu paper a  Perdida; i David Tennant, conegut principalment per la britànica Doctor Who. També hi intervenen Billy Connolly, Celia Imrie, Ben Miller, Emilia Jones i Bobby Smalldridge. El doblatge i la subtitulació del film té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Una parella londinenca recent separada va amb els seus tres fills a Escòcia per celebrar l'aniversari de l'avi, al qual, per no disgustar-lo, decideixen ocultar la separació. Els pares de seguida descobriran com és de difícil mantenir secrets quan hi ha nens pel mig.

El nostre últim estiu a Escòcia va guanyar el Premi del Públic en la passada edició del Festival Internacional de Cinema de Valladolid.

El film s'estrenarà a les següents sales:  Cinesa Heron City (Barcelona); Palau; Balaña Multicines (Barcelona); MCB Cinema Calafell (Calafell); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Espai Funatic (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cines Olot (Olot); Cines Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) VOSC; Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Cinema Catalunya (Terrassa); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Cinema La Lira (Tremp); Vigatà Cinema (Vic).

Teniu el tràiler en alta resolució: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega


Departament de Cultura
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes