25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 28 de maig de 2015

La fira d'espectacles Litterarum ofereix dos entrades al preu d'una als usuaris del CNLTE

Litterarum-Fira Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre ofereix un 2x1 als usuaris del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) en l'adquisió d'entrades als espectacles El Cafè de la Granota, a partir de textos de Jesús Moncada, i Ovidi poeta. Els dos espectacles tindran lloc al teatre La Llanterna de la capital de la Ribera d'Ebre.

La fira d'espectacles Litterarum ofereix dos entrades al preu d'una als usuaris del CNLTE

L'oferta va adreçada als participants al programa Voluntariat per la llengua i a l'alumnat dels cursos de català del territori. Les persones interessades en la promoció s'han d'inscriure al CNLTE, d'aquesta manera el dia de l'espectacle podran recollir les entrades a la taquilla del teatre de Móra d'Ebre.

La representació d'El Cafè de la Granota tindrà lloc el divendres 5 de juny, a les 22.30 h, i l'espectacle Ovidi poeta, el 6 de juny, a les 22.30 h. Les dos funcions tindran lloc al teatre La Llanterna de la capital de la Ribera d'Ebre. El preu de les estrades és de 10 euros.

La fira Litterarum és una mostra d'espectacles de qualsevol disciplina artística que tenen com a eix central la literatura escrita originàriament en llengua catalana.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes