25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 25 de maig de 2015

Visita d'alumnat i voluntariat lingüístic a l'espai Món Natura Delta de l'Ebre

El dissabte 23 de maig de 2015 va tindre lloc una sortida al delta de l'Ebre, concretament una visita guiada a l'espai Món Natura,en el marc del programa "Quedem?" d'Òmnium Cultural. Hi van participar una vintena de persones entre socis de l'entitat, alumnes del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) i voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua.

Visita d'alumnat i voluntariat lingüístic a l'espai Món Natura Delta de l'Ebre

Durant la visita els van fer pràctiques de perxar.

La visita va coincidir amb els actes que Món Natura Delta de l'Ebre va organitzar amb motiu del Dia Mundial del Peix Viatger. Tècnics d'aquest espai natural van acompanyar el grup i van donar a conèixer el projecte LIFE Migratoebre, que vetlla per la protecció i la recuperació de peixos migratoris i millora de la gestió en el tram final del Riu Ebre.

També van oferir una demostració de la pesca artesanal del delta de l'Ebre amb les arts de la pesca típiques de la zona, com el bussó o el gànguil. Els participants a la visita van poder realitzar altres activitats, com ara anar en barca perxant per un petit canal.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes