25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 28 de maig de 2008

Els voluntaris i els alumnes de la Conca de Barberà van al 'Bocamoll' com a públic

Els programes gravats en aquesta sessió s'emetran al novembre

Alumnes i voluntaris del Servei Comarcal de Català de la Conca de Barberà, juntament amb altres persones de la comarca, van participar en la gravació de tres programes del concurs Bocamoll, de TV3, el dimarts 27 de maig.
Els voluntaris i els alumnes de la Conca de Barberà van al 'Bocamoll' com a públic

El grup de la Conca de Barberà ha fet de públic per a tres programes

Aquest és el tercer grup d'alumnes i voluntaris que organitza el CNL de Tarragona per assistir com a públic a la gravació del ja popular concurs de TV3. Anteriorment hi han anat un grup del Baix Penedès (22 d'abril) i un altre de Tarragona (14 de maig).

En la seva visita als estudis de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, els alumnes i les parelles de voluntaris de la Conca de Barberà van participar en la gravació de tres programes del concurs Bocamoll, que, segons fonts del programa, s'emetran el mes de novembre vinent.

Bocamoll, que s'emet per Televisió de Catalunya cada vespre de dilluns a divendres, és un concurs de la televisió catalana presentat per Espartac Peran que juga amb la llengua i la cultura catalanes amb una finalitat amena, lúdica i divertida.SCC de la Conca de Barberà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes