25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 26 de maig de 2008

Els alumnes de Sant Martí, protagonistes de la Festa gastronòmica de Poblenou

En el marc de les Festes de maig 2008, el barri de Poblenou va celebrar la Festa gastronòmica, on els alumnes de català de la delegació de Sant Marti van oferir plats típics dels seus països d'origen i van escriure les receptes corresponents en català.
Els alumnes de Sant Martí, protagonistes de la Festa gastronòmica de Poblenou

Carpa del CNL Barcelona - Sant Martí a les Festes de maig 2008 de Poblenou.

La xarxa d'entitats Apropem-nos va organitzar diverses activitats sota el lema Apropem-nos que hi ha festa!, entre les quals va destacar la Festa gastronòmica, celebrada el 17 de maig. Després de la lectura de benvinguda a la Festa que es va fer en diferents idiomes, el participants van oferir plats típics dels seus països d'origen cuinats per ells mateixos, les receptes dels quals van escriure en català a la carpa del CNL de Barcelona-Delegació de Sant Martí. Finalment, hi va haver el tastet de tots els plats que va propiciar la conversa en català entre els assistents.

Malgrat que les inclemències meteorològiques van obligar a suspendre algunes actuacions durant el matí, a la tarda un contacontes camerunès va amenitzar l'hora del te i del cafè.

El dia 18 de maig es va celebrar la 30a edició de la Fira d'entitats i artesans de Poblenou, en la qual també hi va col·laborar el CNL de Barcelona, que va esdevenir punt de trobada i d'intercanvi cultural.

La delegació de Sant Martí va informar sobre l'oferta de cursos de català del centre en general i dels programes Català a taula (cursos de català adreçats a cambrers i cambreres)  i Voluntariat per la llengua, en particular. També es va fer difusió de la possibilitat de fer cursos gratuïts per a les entitats que tenen contacte amb col·lectius de persones nouvingudes.

Apropem-nos és una xarxa de persones, entitats i serveis que treballa per la convivència i el coneixement entre persones vingudes d'arreu del món.
Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Sant Martí

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes