25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 6 de maig de 2015

Dos treballs presentats pel CNL de les Terres de l'Ebre, finalistes del concurs Contes del Món

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) compta amb dos finalistes en el concurs Contes del Món: La llegenda d'en Cantuña, de Katya García Jiménez (alumna del SCC de la Ribera d'Ebre), i La flor de l'irupé, d'Stela Maris Mollardo (voluntària lingüística).

Dos treballs presentats pel CNL de les Terres de l'Ebre, finalistes del concurs Contes del Món

Dibuix que acompanya el podcast de 'La llegenda d'en Cantuña'

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), com ja és tradició, ha participat en el 6è "Concurs de podcast - Contes del Món" a través dels diversos centres de normalització lingüística. S'hi van presentar 18 contes a la tercera categoria de la modalitat adults, dels quals set han passat a la final.

El contes finalistes són: La llegenda de Gara i Jonay i En Jan dels ulls clars (CNL de Barcelona), La llegenda d'en Cantuña i La flor de l'irupé (CNLTE), La Clara (CNL de Girona), El ninot de neu que volia conèixer el mar (CNL del Maresme) i El somni de la Kala (CNL de Tarragona).

El sisè llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món -premi del certamen- recollirà els 24 contes finalistes, una bona representació dels gairebé 100 relats participants, publicació que formarà part de la col·lecció de llibres-cd de contes d'arreu del planeta Terra.

Aquest concurs, organitzat per COMSOC-Comunicació Social, vol contribuir al coneixement de les realitats socials de les diferents cultures del nostre planeta, en especial la dels països que han estat esborrats de la història oficial, o la dels pobles del món que encara avui són els eterns oblidats, i a la recuperació de la memòria històrica.

Els objectius principals d'aquest projecte són: recuperar la memòria col·lectiva a través dels contes populars que formen part del nostre patrimoni immaterial; dinamitzar les relacions culturals entre infants i família i fomentar l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, especialment dels mitjans radiofònics, i potenciar la tradició oral, la força de la paraula i els sons per estimular la creativitat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes