25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 4 de maig de 2015

Llengua i immigració a la Selva

S'organitza una sessió de treball per parlar dels reptes de l'acollida a la Selva interior

Una vintena de tècnics assisteixen a la trobada per parlar de les necessitats formatives de les persones immigrades que viuen als diferents municipis de la Selva interior.

Llengua i immigració a la Selva

Una vintena de persones van participar en la sessió de treball "Llengua i immigració a la Selva", que va tenir lloc el passat 24 d'abril a Santa Coloma de Farners. L'objectiu de la jornada era fer una diagnosi de la situació actual de les persones immigrades que viuen als diferents municipis de la Selva interior i valorar les seves necessitats formatives, especialment pel que fa a l'alfabetització i el coneixement de la llengua catalana.

La sessió també va servir per donar a conèixer els aspectes més rellevants del decret d'acollida que es va aprovar a finals del 2014 i que es desplegarà al llarg d'aquest any. De fet, al llarg del matí, els participants van plantejar dubtes i propostes entorn de l'acollida. Entre els assistents hi havia treballadors socials, tècnics d'acollida i ciutadania, representants d'escoles d'adults i tècnics de normalització lingüística.

La sessió estava organitzada pel Servei Comarcal de Català de la Selva, el Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, i va tenir lloc a la Sala Lluís Caparrós, del Centre Municipal d'Educació de la capital selvatana.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes