25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 de maig de 2008

Ja ha sortit el nou NÚS

Tercera edició del Nús en Braille

La revista anual del CNL de Sabadell també es pot trobar transcrita al braille des de fa un parell d'anys
Ja ha sortit el nou NÚS El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell ha editat un nou número de la seva revista, el Nús, també en format Braille.

Aquesta iniciativa va començar l’any 2006 i va ser la primera revista editada per un centre de normalització lingüística que podia ser llegida per persones amb discapacitats visuals.

El Nús s’edita des de l’any 1998 amb l’objectiu de difondre entre tots els usuaris del CNL de Sabadell aquelles notícies relacionades amb la planificació lingüística, amb la normalització de la llengua catalana. El Nús recull novetats, activitats i recursos que faciliten treballar en català, que permeten estendre’n l’ús. Un joc amb les paraules normalització i ús van inspirar el títol de la publicació. El Nús és una eina de difusió, però sobretot va néixer amb la voluntat de ser un element de connexió, un veritable lligam entre el CNL i tots els qui utilitzen els serveis que s’ofereixen des de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Quirze del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Castellar del Vallès i Polinyà.

A través del Nús, el CNL difon bàsicament informació de tot el seu àmbit d’actuació, activitats que es fan al CNL, sovint emmarcades en campanyes, celebracions, etc. territorialment més àmplies. En el número 17 hi ha tres activitats principals: les que estan relacionades amb l’ensenyament, visites, itineraris per la ciutat..., les actuacions lingüístiques en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració, i la Tercera Trobada de Voluntaris per la Llengua que es farà el dia 7 de juny a Palau-solità i Plegamans.

Els usuaris del CNL de Sabadell (alumnes, voluntaris i aprenents, usuaris d’assessorament...) ja han rebut la publicació, però al Centre tenim més exemplars i si algú altre hi està interessat, pot venir a buscar-ne.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes