25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 21 de maig de 2008

Records una manera positiva de veure la diversitat

El dia 20 de maig a les 18.00 h, va tenir lloc al Teatre Modern, plaça de la Vila, la presentació del llibre Records.
Records una manera positiva de veure la diversitat
Records és un llibre que recull contes, llegendes, aforismes, tradicions i jocs transmesos per l’alumnat adult que està aprenent català al Prat. El llibre pretén destacar la diversitat de llengües i cultures que conviuen a la nostra ciutat, i recull històries d’Amèrica llatina, del Magrib, d’Europa, de diverses regions espanyoles i de Catalunya.
Records és el resultat del tercer projecte de treball conjunt entre el CNL El Prat de Llobregat i el Programa de Nova Ciutadania i Immigració de l’Ajuntament del Prat, i hi han participat l’EPA Terra Baixa i el CPS Francesc Palau. L’objectiu principal d’aquest projecte ha estat propiciar l’ús social del català entre les persones que acaben d’arribar i l’estan aprenent.
Va presidir l’acte el Sr. Francisco M. Lorenzo Gallardo, tinent d'alcalde de l'Àrea de Cultura, Educació i Promoció Cívica. També ens van acompanyar el Sr. Bernat Joan, secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüísticala i la Sra. Estrella Rodríguez, directora general d’Integració dels Immigrants del Ministeri de Treball i Immigració.
L’acte de presentació de Records va tenir un gran èxit d’assistència amb més de 400 persones entre autoritats, alumnes de les tres institucions que hi han col·laborat, voluntaris, aprenents i persones acompanyants.
 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes