25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 23 d'abril de 2015

El Voluntariat per la llengua de les Terres de l'Ebre celebra el Sant Jordi

Amb diverses activitats durant tot el dia

El Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va celebrar la diada de Sant Jordi amb diverses activitats, com ara una parada divulgativa, lectures d'autors ebrencs a Ràdio Tortosa (103.3 FM), i lliurament de premis als millors lectors i participants al Club de Lectura Fàcil de Tortosa.

El Voluntariat per la llengua de les Terres de l'Ebre celebra el Sant Jordi

Recollida d'obsequis dels participants al VxL i al Club de Lectura Fàcil

A primera hora del matí van començar les activitats amb la parada divulgativa al carrer de Cervantes de Tortosa, en ple centre comercial de la ciutat. S'hi van atansar voluntaris i aprenents, però el més matiner va ser Bernat, el degà dels voluntaris per la llengua a les Terres de l'Ebre.

A la tarda, diversos aprenents i voluntaris van participar amb lectures d'autors catalans i majoria ebrencs al programa especial de Ràdio Tortosa amb motiu de la diada. Noura Outmane va ser la voluntària que va llegir la lletra de la cançó El carrilet de la Cava. Noura va començar essent aprenent i actualment ja és voluntària per la llengua. També es van llegir textos de Miquel Martí i Pol, Sebastià Juan Arbó, Najat El Hachmi, etc.

Cap al vespre, els voluntaris lingüístics van anar a recollir els premis als millors lectors i participants als clubs de lectura que atorga cada any la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Els participants al Club de Lectura Fàcil, coordinat pel CNLTE, van participar en aquest acte multitudinari i van recollir els seus obsequis.


Ester Martí Accensi

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes