25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 24 d'abril de 2015

El CPNL celebra Sant Jordi amb més de 160 actes i activitats a tot Catalunya

Un dels objectius del programa Llengua i cultura del Consorci per a la Normalització Lingüística és la promoció d'activitats vinculades amb la llengua, la cultura i les tradicions catalanes. Sant Jordi és una bona oportunitat per difondre les obres i els autors més destacats de la nostra literatura entre l'alumnat i la població en general.

El CPNL celebra Sant Jordi amb més de 160 actes i activitats a tot Catalunya

"Drac de drac" a Santa Coloma de Gramenet

Des de començaments del mes d'abril, els 22 centres de normalització lingüística del CPNL organitzen o participen en activitats diverses, a tot Catalunya, relacionades amb la lectura o la literatura catalana: recitals de poemes, concursos literaris, lectures populars, activitats didàctiques a les aules per a l'alumnat del CPNL, intercanvi de llibres, gimcanes lingüístiques, activitats on line, etc. en són una mostra.

La majoria d'activitats compten amb la col·laboració d'ajuntaments, consells comarcals, biblioteques, ràdios, museus, escoles i entitats culturals del territori.

Podeu consultar els actes i activitats de Sant Jordi que es fan durant el mes d'abril i l'agenda específica d'actes del dia de Sant Jordi al web del CPNL.


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes