25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 15 de maig de 2008

EL CNL del Maresme i el Patronat Municipal de Cultura de Mataró signen un acord per promoure el voluntariat lingüístic

Les parelles lingüístiques podran obtenir una entrada gratuïta

El president del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Maresme, Francesc Teixidó, i el president del Patronat Municipal de Cultura de Mataró (PMC), Sergi Penedès, han signat un acord de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua.
EL CNL del Maresme i el Patronat Municipal de Cultura de Mataró signen un acord per promoure el voluntariat lingüístic

El president del Consell de Centre del CNL del Maresme i el president del Patronat Municipal de Cultura de Mataró signen l'acord

Els objectius de l'acord són promoure i potenciar la participació ciutadana en les activitats culturals de Mataró i promoure la integració lingüística de les persones que han vingut a viure a Catalunya. Un dels elements que faciliten la integració lingüística dels nouvinguts és la participació en el programa Voluntariat per la llengua del CNL del Maresme.

Segons l'acord de col·laboració, el CNL del Maresme facilitarà un carnet identificatiu a tots els voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua. Aquest carnet els permetrà disposar dels descomptes d'estudiant en els preus públics vigents al PMC. El CNL  del Maresme també es compromet a fer difusió, entre els participants en el programa, de les activitats que es fan al Teatre Monumental.

D’altra banda, el PMC posarà a disposició de les parelles lingüístiques una entrada de franc per assistir, de format conjunta, als espectacles de la temporada de teatre i dansa del Teatre Monumental. Per aconseguir aquestes invitacions (una per parella lingüística), caldrà que voluntari i aprenent es presentin conjuntament amb el carnet identificatiu. El PMC també facilitarà l'accés a les parelles lingüístiques a les activitats, de caire cultural, que consideri que són especialment recomanables. Tant el CNL del Maresme com el PMC es comprometen a fer un seguiment i una valoració final de l'acord de col·laboració, que té un any de vigència.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes