25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 21 d'abril de 2015

Estand de promoció del Consorci a la Fira Literària de Jesús

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va participar a la 9a Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús amb la instal·lació d'un estand de promoció de les activitats del Consorci per a la Normalització Lingüística. 

Estand de promoció del Consorci a la Fira Literària de Jesús

Les autoritats visiten la parada del CNLTE a la Fira de Jesús

L'acte va tindre lloc durant tota la jornada del dia 18 d'abril de 2015 i va comptar amb la presència de nombrosos escriptors, llibreters, editors i representants de l'àmbit sociocultural de les Terres de l'Ebre. L'estand del CNLTE va donar a conèixer l'oferta de cursos de català per a adults, el programa Voluntariat per la llengua i les campanyes vinculades al sector socioeconòmic.

També es va fer la presentació dels Tastets de lletres ebrenques 2015, una publicació editada per Òminium Cultural i el CNLTE amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

L'estand va comptar amb la visita de la inauguradora de la fira, la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, acompanyada del president de l'entitat municipal descentralitzada de Jesús, Pere Panisello, i de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes