25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 20 d'abril de 2015

El CNLTE se suma a la comissió que promou la celebració de l'Any Manuel Pérez Bonfill 2016

Des de la Fira Literària Joan Cid i Mulet, de Jesús, s'impulsa la iniciativa de tirar endavant l'Any Manuel Pérez Bonfill 2016, per tal de celebrar el norantè aniversari del naixement de l'intel·lectual i escriptor tortosí Manuel Pérez i Bonfill (Tortosa, 1926), guardonat amb la Creu de Sant Jordi el 2010. 

El CNLTE se suma a la comissió que promou la celebració de l'Any Manuel Pérez Bonfill 2016

Un moment de l'acte de presentació de l'Any Any Manuel Pérez Bonfill 2016

El dia 17 d'abril, en el marc de la fira jesusenca, es va fer la presentació de la iniciativa per part de la regidora Dolors Queralt i de l'activista cultural Emigdi Subirats. Durant l'acte es van presentar les entitats que formen el grup motor d'aquesta iniciativa: l'Institut de Tortosa i l'Associació de Mares i Pares d'aquest centre educatiu, on va treballar Pérez Bonfill; el Centre per a la Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), i la seu territorial d'Òmnium Cultural. Pròximament es donaran a conèixer les adhesions d'institucions públiques a l'homenatge.

L'acte va comptar amb la presència de Manuel Pérez Bonfill, qui va agrair la iniciativa i, amb bon humor, es va mostrar expectant per les activitats que s'organitzin, ja que, segons va dir, "tinc ganes de conèixer a aquest tal Pérez Bonfill del que parleu".

Una recitació de quatre poemes de l'escriptor ebrenc a cura d'Emigdi Subirats i la projecció d'un documental sobre la trajectòria de Pérez Bonfill van cloure l'acte.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes