25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 14 de maig de 2008

Alumnes dels cursos bàsics del CPNL fan una visita guiada per Balaguer

El dia 14 de maig, alumnes de tres cursos de nivells bàsics del CPNL van fer una visita guiada pel barri antic de Balaguer.
Alumnes dels cursos bàsics del CPNL fan una visita guiada per Balaguer

Alumnes entrant a l'església de Santa Maria

Els alumnes dels cursos de nivells bàsics del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), que duen a terme a la capital de la Noguera l’Ajuntament de Balaguer, l’Associació Africana de Balaguer i Comarca i el CPNL, van dur a terme una visita guiada organitzada pel Servei Comarcal de Català de la Noguera i l’Institut municipal de Progrés i Cultura.

La visita va recórrer els carrers antics de la ciutat, una part de la muralla, l’església de Santa Maria, la plaça mercadal, etc. A més, els alumnes van poder escoltar les explicacions de la mà d’una guia turística, que els va endinsar en la història de cada un dels indrets.

Aquesta  iniciativa és la segona vegada que és duu a terme amb els alumnes de nivells bàsics del CPNL a Balaguer. En la primera ocasió, l’any 2006, fou el col·lectiu de dones marroquines, que estaven realitzant un curs, el que va poder gaudir amb la visita guiada per la capital de l’antic comtat d’Urgell.CNL de Lleida, SCC de la Noguera
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes